17/6: Sommeren er i gang.

Klinikken har åbent hele sommeren, vi har dog færre normale tider og nedsat bemanding da vi også selv holder ferie 🙂 Der gennemføres ikke planlagte kontroller i juli måned.

Vi hjælper naturligvis turister med akut sygdom, men vi må henstille at du benytter din egen læge hvis du er bosiddende i Randers el. Århus og omegn.

Please click here for tourist information and information about COVID-19 testing as a foreigner.

3/6: Alle over 65 år får nu tilbud om pneumokokvaccine

Målgruppen for pneumokokvaccination bliver udvidet fra 15. juni, så den nu omfatter samtlige over 65 år. Vaccinen forebygger lungebetændelse, blodforgiftning og hjernebetændelse forårsaget af pneumokokker.
Bestil venligst tid pr. tlf. el. ved onlinebookning til vaccination.

29/5: Ombygning af klinikken

OMBYGNING — AB-FILIPSGÅRDEN

Vi er nu tre læger, en reservelæge, to sygeplejersker, en lægesekretær samt en lægesekretærelev i klinikken. Derfor udvider og ombygger vi nu klinikken. Ombygningen starter i juni – og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i de nye lokale midt oktober. 
Lægehuset vil være tilgængelig under hele ombygningen, der kan dog opstå perioder med længere ventetid end vanligt.

Ombygningen vil forhåbentligt være til gavn for jer og os i mange år.

1/5: Ny reservelæge

Som led i den lægelige videreuddannelse starter Læge Kristoffer Poulsen dags dato i klinikken. Kristoffer skal være i klinikken i 6 mdr.
Samtidig har vi sendt Læge Joachim Bæch videre til ph.d. studium i Aalborg.

21/4:

Vi har flyttet vores information omkring klinikken og Corona.

I kan holde jer opdateret her: Corona opdatering

 

29/3: Videokonsultation

Vi kan nu tilbyde videokonsultation direkte fra Min Læge Appen. Videokonsultation kræver forudgående aftale, dvs. du skal booke en tid som du plejer online, men du vælger ved bookning “Videokonsultation”. Selve konsultation foregår i Min Læge Appen. Se en guide her: